Tarina

Hei!

Kiva kun löysit sivuilleni. Olen Ulrika Tuomainen Suomesta, koulutukseltani taiteen maisteri ja puutarhuri. Olen työskennellyt koko ikäni muodin, sisustuksen sekä puutarhan parissa. Teen lisäksi energiahoitoja ja sitä kautta löysin myös kiinnostuksen kiviin ja niiden energioihin.  

Oman Uli Desing -mallistoni kivikorut syntyivät, kun tutustuin kiviin ja niiden hoitaviin vaikutuksiin Balilla kurssilla. En aiemmin tiennyt, miten voimakkaita vaikutuksia kivet voivat saada aikaiseksi. Käsityöläisenä ja suunnittelijana minua on aina kiehtonut korujen kauneus. Balilla ihastuin balilaisten upeaan kädentaitoon. Monien kokeilujen tuloksena löysin omiin koruihini sopivat materiaalit - aidot puolijalokivet ja käsintehdyt hopeakoristeet. Nyt koruissani kivien hoitavaa voimaa koristaa laadukas hopeakäsityö.

Uusin mallistoni on suunnattu lemmikeille ja heidän omistajilleen. Haluan myös lemmikkien pääsevän nauttimaan kivien hoitavista vaikutuksista, ja omistajakin voi pukea yhteensopivan korupannan. 

Toivon, että jokainen joka ostaa suunnittelemani ja itse valmistamani Uli Desing -kivikorun, saa siitä voimaa, rakkautta ja energiaa.

Hoito-ohjeet: Rakasta koruasi, sillä osoittamalla kiitollisuutta sitä kohtaan sen voima vahvistuu. Puhdista korusi välillä esimerkiksi juoksevan veden alla ja "lataa" sitä auringossa.