Tietosuoja

Rekisteriseloste

Uli Desing verkkokauppaan rekisteröityneiden asiakkaiden tiedot tallentuvat   asiakastietokantaan. Tietokantaan kirjataan tiedot tilausten käsittelyä, arkistointia ja tilastointia varten. Pidämme oikeuden tehdä muutoksiarekisteriselosteeseen.

 

1. Rekisterin nimi

    Uli Desing verkkokaupan asiakasrekisteri

 

2. Yhteystiedot

    Uli Desing / Jepulis Oy 

    Alaportti 4

    02210 Espoo

    info@ulidesing.fi

    +358 40 7090364

    Y-tunnus 0846165-3

    Yhteyshenkilö: Ulrika Tuomainen

 

3. Mitä tietoja keräämme

  • etunimi ja sukunimi

  • postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero

  • tilaus- ja laskutustiedot

Mikäli olet aiemmin ostanut Klarnan maksupalveluita käyttämällä ja tietosi on tallennettu Klarnan järjestelmään, ne voidaan täydentää kassalle automaattisesti mikäli annat henkilötunnuksesi kassasivulla. Henkilötunnuksen syöttäminen ei ole pakollista, voit vaihtoehtoisesti myös antaa pelkät osoitetiedosi. Henkilötunnus ei tallennu Uli Desing asiakasrekisteriin tai palvelimelle, tieto on ainoastaan maksupalveluntarjoajalla eli Klarnalla.

 

4. Miten käytämme tietojasi

Pyydämme sinulta tietoja kun rekisteröidyt tai teet tilauksen verkkokaupassamme. Näitä tietoja käytämme tilauksen toteuttamiseen. Tilauksen tekeminen edellyttää, että hyväksyt toimitusehtomme ja tämänrekisteriselosteen mukaisen tietosuojakäytäntömme.

Uli Desing käyttää tietojasi tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen, arkistointiin, asiakassuhteiden hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen, sekä esimerkiksi kadonneiden lähetysten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää myös Uli Desing toiminnan kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käytämme ainoastaan asiakkaan suostumuksen perusteella.

 

5. Evästeet

Verkkokaupassamme ei käytetä evästeitä. Mikäli käytäntö muuttuu tulevaisuudessa, ilmoitamme siitä asiakkaillemme.

 

6. Markkinointi

Sähköpostimarkkinointiin pyydämme aina erillisen luvan. Verkkokauppamme sivuilta löytyy tilauslomake, jonka avulla voit halutessasi tilata uutiskirjeemme. Voit tilata uutiskirjeen myös rekisteröintymisen tai tuotetilauksen yhteydessä laittamalla rastin ruutuun. Mikäli annat suostumuksen, lähetämme sähköpostiisi tarjouksia ja tietoja Uli Desing tuotteista ja toiminnasta. Voit halutessasipoistua rekisteristä milloin haluat. Jokaisesta lähettämästämme uutiskirjeestä löytyy linkki jota klikkaamalla voit poistua listalta.

 

7. Tietojen käsittely ja luovutus

Asiakasrekisterin tietoja käyttävät ainoastaan ne Uli Desingin työntekijät joilla on siihen valtuutus. Jotta voimme käsitellä tilauksesi, käytämme kolmannen osapuolen palveluita. Näin ollen meidän lisäksiesimerkiksi myös Posti ja maksupalveluntarjoajamme Klarna käsittelevät tietojasi.

 

8. Tietojen säilyttäminen ja suojaaminen

Säilytämme tietojasi asiakassuhteen ajan, sekä kirjanpitolaissa määrätyn ajan. Asiakastietokantamme sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella, jonka käyttöoikeudet ovat vain nimetyillä henkilöillä. Tietoturvaloukkauksen sattuessa olemme sinuun välittömästi yhteydessä.

 

9. Sinun oikeutesi

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä tietoja Uli Desing on hänestä kerännyt, sekä vaatia tiedon oikaisua tai poistamista. Tiedot toimitetaan 1kk sisällä. Rekisteröidyllä on myös oikeus vastustaa tai rajoittaa tiedon käsittelyä, sekä siirtää tiedot järjestelmästä toiseen.

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai haluat käyttää oikeuksiasi, ota yhteyttä sähköpostilla: 

info@ulidesing.fi